Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ посилює контроль за дотриманням заходів безпеки в комунальному громадському транспорті. Зокрема, в метро

04 листопада 2020 року, 12:16

Київ посилює контроль за дотриманням заходів безпеки в комунальному громадському транспорті. Зокрема, в метро. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн брифінгу.

«Київ посилює контроль за дотриманням заходів безпеки в комунальному громадському транспорті. Зокрема, в метро. Якщо в наземному транспорті зараз більше дисципліни. І пасажири, в основному, дотримуються маскового режиму. То в метрополітені багато людей нехтують правилами безпеки. Тому ми силами муніципальної охорони посилюємо контроль. І без масок в метро пасажирів не впускатимуть!» – наголосив Віталій Кличко.

Він пояснив, що такі заходи, перш за все, – задля безпеки самих пасажирів. Бо найбільше випадків інфікування, за висновками фахівців, відбувається саме в громадському транспорті.

«І я прошу всіх не нехтувати правилами. І дотримуватися їх!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]