Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київ вкладає наявні ресурси в ремонт інфраструктури»

01 серпня 2017 року, 22:02

Доходи столичного бюджету зросли на 30%. І ці кошти вкладаються у відновлення інфраструктури, зокрема у ремонт доріг та шляхопроводів у столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу 112.

«На 30% зросли доходи бюджету. У нас є ресурси, і ми вкладаємо їх в дороги. Наприклад, якщо минулого року по всій Україні було зроблено 1000 км доріг, то 200 з них – у Києві. Цього року 300 км доріг буде відремонтовано у столиці», – наголосив Віталій Кличко.

Крім того, за словами мера, столичний бюджет повністю фінансує капітальні ремонти на шляхопроводах, близько 70 з яких знаходяться у передаварійному стані.

Віталій Кличко зазначив, що до вересня відкриють рух на шляхопроводі біля метро «Нивки», інтенсивні роботи ідуть на перетині бульвару Вацлава Гавела з проспектом Комарова, на просп. Науки та інших.

«Цього року починаємо роботи на Шулявському шляхопроводі, який є достатньо складним об’єктом, і протягом року-півтора там з’явиться нова розв’язка зі зручними з’їздами в усіх напрямках», – наголосив міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]