Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Столична влада планує повернути в комунальну власність Гостиний двір на Подолі»

01 серпня 2017 року, 21:58

Столична влада планує повернути до комунальної власності Гостиний двір на Контрактовій площі та привести його до належного стану. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу 112.

Він наголосив, що відсьогодні вулиця Сагайдачного та Контрактова площа стали в рамках експерименту пішохідною зоною. І завдання столичної влади – зробити так, щоб стародавній Поділ став історичною перлиною нашого міста.

«Ми поступово приводимо Поділ до належного стану: відкрили оновлену Поштову площу, яка стала улюбленим місцем відпочинку киян. Те ж зробимо з Контрактовою площею і Гостиним двором. Ми повернемо його у комунальну власність так само, як стадіон «Старт» і Київський велотрек, і приведемо до належного стану. Ми плануємо розмістити там музей міста Києва», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]