Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ живе в умовах воєнного стану і подальшої загрози. Але столиця працює, жвавішає і приватний бізнес

06 квітня 2022 року, 17:40

Навіть в умовах воєнного стану в столиці продовжують відновлювати роботу приватні підприємства. Також працюють усі системи життєзабезпечення міста, підприємства критичної інфраструктури. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

«Київ продовжує жити в умовах воєнного стану. Але столиця працює, жвавішає приватний бізнес. Відкриваються все більше кав’ярень, крамниць, СТО, інших приватних підприємств. Працюють усі системи життєзабезпечення міста, підприємства критичної інфраструктури. Комунальні служби столиці розпочали весняне прибирання і благоустрій міста. Впорядковують парки, зелені зони, висаджують дерева та квіти. Прибирають вулиці», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що в місті  поступово запускають більше маршрутів громадського транспорту. Також метрополітен відновив рух поїздів через Південний міст. Цей міст залишається відкритим поки для громадського та спецтранспорту. Метро – на визначених станціях усіх гілок – працює поки до 19 години.  Відновив рух і швидкісний трамвай на Борщагівській лінії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]