Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київрада має розблокувати процес приватизації міських об'єктів»

27 лютого 2020 року, 11:04

Процес приватизації міських об’єктів має бути розблокований. Щоб визначені об’єкти не стояли занедбаними, а кошти надходили у бюджет міста. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на початку засідання Київської міської ради.

«Сьогодні ми маємо ефективно попрацювати та ухвалити, зокрема, кілька невідкладних питань. Серед них і питання щодо приватизації міських об’єктів. Цей процес необхідно розблокувати. Щоб визначені об’єкти не стояли занедбаними, щоб кошти надходили в бюджет міста. А гроші нам потрібні, аби втілювати життєво-важливі для столиці проекти», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зауважив, що завдяки сприятливим погодним умовам Київ уже розпочав дорожній сезон. Так, на проспекті Степана Бандери розпочали облаштування нових тротуарів і велодоріжок. Тривають роботи на вулиці Довбуша і проспекті Броварському. Працюють дорожники і на Борщагівському шляхопроводі. Майже не зупиняли взимку, а сьогодні активізували ремонтні роботи на двох важливих шляхопроводах столиці – на перетині вулиці Богатирської і Оболонського проспекту та на перетині Богатирської з проспектом Степана Бандери. Повністю завершити роботи на цих шляхопроводах «Київавтодор» планує до кінця травня.

«Триває додаткове обстеження столичних мостів і шляхопроводів, аби виявити та демонтувати фрагменти облицювання, що несуть потенційну небезпеку для учасників дорожнього руху. Таке доручення я надав комунальним службам після ситуації, що сталася тиждень тому на Дегтярівському шляхопроводі, де відбулося обсипання фрагментів захисного шару бетону», – додав він.

За словами Віталія Кличка, усього в Києві 171 конструкція мостів і шляхопроводів. 75 із них – у передаварійному стані, бо їх не ремонтували кілька десятиліть.

«Не припиняли робіт узимку і на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. Бо відкрити автосполучення ним ми плануємо в кінці цього року», – підкреслив мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]