Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада звернулась до Уряду про передачу будинку, в якому жив Ігор Сікорський, в комунальну власність міста

13 травня 2021 року, 13:40

Київрада звернулась до Уряду про передачу будинку, в якому жив видатний авіаконструктор Ігор Сікорський, в комунальну власність міста.

Підтримали відповідне звернення щодо невідкладного прийняття заходів, спрямованих на безоплатну передачу пам’ятки національного значення – будинку, в якому жив видатний авіаконструктор Ігор Сікорський з родиною, в комунальну власність територіальної громади міста Київ 90 депутатів.
«Будинок Сікорського перебуває на балансі Міністерства оборони. Ми вже кілька років б’ємося, щоб його передали місту, і щоб ми могли його відновити. Могли створити там музей видатного авіаконструктора. Але – приміщення руйнується і вже кілька складів урядів не допомагають столиці зберегти його. А це – неправильно і несправедливо!» ­– наголосив мер Києва Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]