Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада звернулась до Уряду щодо передачі Гостинного двору в комунальну власність громади столиці

11 лютого 2021 року, 13:27

Депутати Київради ухвалили звернення до Уряду щодо передачі Гостинного двору в комунальну власність територіальної громади столиці. Підтримали проект рішення «Про звернення Київської міської ради до Кабінету Міністрів України щодо невідкладного вжиття заходів, спрямованих на безоплатну передачу об’єкту культурної спадщини місцевого значення «Гостинний двір» у комунальну власність територіальної громади міста Києва» 104 депутати.

«Ми вже не один рік із громадою столиці відстоюємо повернення місту цієї пам’ятки архітектури. Нас водять по колу. А приміщення тим часом руйнується! Ми вже могли б приступити до відновлення будівлі, в комплексі з реконструкцією Контрактової площі та реалізацією концепції Пішохідного Подолу. Я сподіваюся, що Уряд відреагує на наше звернення. І передасть Гостинний двір громаді Києва! Бо це вже не особисте прохання мера, це – спільна позиція всього депутатського корпусу. Так ми врятуємо пам’ятку і зробимо з неї справжню перлину української столиці», – додав мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]