Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Комунальні служби столиці працюють у цілодобовому режимі через сильні снігопади»

23 січня 2019 року, 18:38

Комунальні служби столиці переведені на цілодобовий режим роботи через сильні снігопади. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, який нині перебуває на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

Мер зазначив, що він постійно на зв’язку із профільними заступниками та керівником «Київавтодору» щодо контролю ситуації у місті.

«Ситуація під контролем. Техніка на вулицях. Увечері  трафік трохи спаде і у комунальних служб з’явиться можливість більш ефективно прибирати сніг. Колони техніки працюватимуть усю ніч», – підкреслив Віталій Кличко.

Він звернувся до автомобілістів із проханням к таких складних метеоумвах користуватися комунальним транспортом. Віталій Кличко також додав, що тільки у 2018 році місто придбало 78 одиниць комунальної техніки, у тому числі 44 трактори та 10 мінінавантажувачів. Усі вони задіяні для розчищення Києва від снігу. Усього ж за кілька років столиця придбала понад 200 одиниць нової спецтехніки.

«Утім, нам ще не вистачає 200 одиниць такої багатофункціональної техніки. І ми продовжуємо купувати нову техніку замість старої, яка неефективна та витрачає багато пального», – наголосив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]