Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Коронавірус таки увірвався до Києва»

16 березня 2020 року, 23:34

У столиці зафіксовані два перших випадки захворювання на коронавірус. Контактних осіб пацієнтів наразі обстежують столичні лікарі. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«На жаль, у Києві зафіксовані два перших випадки захворюввання на коронавірус. Один з хворих – молодий київський студент, який контактував з хворою жінкою, що померла від коронавірусу на Житомирщині. Хлопець відвідував її з онукою жінки. Він перебуває на лікуванні в  Олександрівській лікарні столиці.  Другий випадок – жінка, яка нещодавно відвідувала один з курортів Франції. Наразі вона перебуває на самоізоляції, під наглядом лікарів і отримує лікування вдома. Осіб, з якими контактували обидва пацієнти, зараз обстежують лікарі», – повідомив мер столиці.

«Дотримуймося рекомендацій лікарів  і не дамо вірусу шансів на стрімке розповсюдження!» , – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]