Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Слончак: «Від завтра в Києві призупинено торгівельну активність, окрім продуктових магазинів та аптек»

16 березня 2020 року, 20:19

Із метою забезпечення безпеки життя та здоров’я містян роботу міських ринків та ярмарків буде тимчасово зупинено. Також максимально обмежено роботу всіх торгівельних закладів, окрім продуктових магазинів та аптек. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак. 

«Від 17 березня тимчасово припинено роботу комунальних ринків: «Бессарабський ринок», «Володимирський ринок», «Житній ринок». Також Департамент промисловості та розвитку підприємництва своїм наказом зупиняє проведення сезонних та традиційних сільськогосподарських ярмарків», – повідомив заступник голови КМДА.

Обмеження також стосуються суб’єктів господарювання, із якими було укладено договори щодо розміщення об’єктів сезонної та дрібнороздрібної торгівельної мережі про тимчасове припинення роботи об’єктів сезонної та засобів пересувної роздрібної торгівельної мережі. 

«Окрім цього, буде проведено моніторинг місць проведення ярмарків задля недопущення несанкціонованої торгівлі. А в разі виявлення такої – буде залучено до її ліквідації працівників Управління патрульної поліції у м. Києві», – підкреслив Володимир Слончак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]