Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кожне відрядження я використовую в інтересах Києва»

26 січня 2017 року, 18:56

Кожне закордонне відрядження я використовую для спілкування зі світовими лідерами, щоб відстоювати інтереси Києва та України. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу NewsOne.

«Можу сказати, що я один із небагатьох політиків, який має можливість спілкуватися зі світовими лідерами та представниками великих компаній, і використовую це, щоб відстоювати інтереси нашого міста. Коли я від’їжджаю у відрядження, то, зазвичай, беру відпустку і їду за власний рахунок. Нещодавно я повернувся з Давосу, де спілкувався зі світовими лідерами – як бізнесу, так і політики. Цього року ми провели багато переговорів і впевнений, що найближчим часом Київ отримає результати», – підкреслив Віталій Кличко.

За словами мера, під час зустрічей на Світовому економічному форумі мова йшла, зокрема, про залучення інвестицій в інфраструктурні проекти столиці, до прикладу – фінансування будівництва метро та Великої Кільцевої.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]