Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Майже 140 одиниць спецтехніки «Київавтодору» прибирають вулиці столиці

09 січня 2022 року, 12:58

Близько 140 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор» прибирають вулиці столиці від снігу. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у Telegram.

«Близько 140 одиниць спецтехніки «Київавтодору» працюють зараз на вулицях Києва. А зупинки громадського транспорту, сходи, пішохідні переходи та тротуари розчищають 330 комунальників у складі 53 бригад з ручного прибирання. Ще до початку опадів дорожники виїхали обробляти протиожеледними засобами, зокрема, підйоми та спуски, вулиці з бруківки, мости і тротуари, – написав мер. – Синоптики прогнозують снігопад у Києві до кінця доби, з налипанням мокрого снігу. Завтра ж опади повинні припинитися, але буде ожеледиця. Звертаюся до водіїв бути обережними і пильними на дорозі. І не паркувати авто на узбіччях вулиць – аби снігоприбиральна техніка могла без перешкод  розчищати дороги і проїзди. Автівки, що заважатимуть спецтехніці наводити лад в сніжну погоду, будуть евакуйовані», – наголосив Віталій Кличко.

Він також нагадав, що спостерігати за роботою снігоприбиральної техніки в столиці можна в режимі онлайн на інтерактивній карті – https://clean.kyivcity.gov.ua.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]