Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Механізм реалізації мораторію на підвищення тарифів напрацює робоча група»

07 липня 2016 року, 20:25

Робоча група напрацює механізм виконання мораторію на підвищення тарифів, рішення про запровадження якого ухвалила у четвер Київрада. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу NewsOne, коментуючи ухвалення такого рішення.

«Це була ініціатива депутатів. І всі ми знаємо, що питання підвищення тарифів сьогодні найболючіше для населення. На попередньому засіданні, минулого тижня, Київрада також ухвалила звернення до парламенту і уряду скасувати постанову кабміну 758 про підвищення цін на газ для населення без індексації зарплат і пенсій. І ми на цьому наполягаємо», – наголосив мер.

Віталій Кличко зазначив, що у сьогоднішньому рішенні Київради йдеться про те, що мораторій діятиме до 1 жовтня.

«І ми сподіваємося, що до цього часу і парламент, і уряд знайдуть спосіб зробити так, щоб тарифи були справедливими. Такими, які люди зможуть сплачувати, – підкреслив мер столиці. – Бо сьогодні дуже багато людей не в змозі платити за шаленими рахунками, що призведе до зростання боргів населення та поставить під загрозу ефективну роботу житлово-комунального господарства», – наголосив мер.

Мер зазначив, що механізм виконання мораторію опрацює робоча група Київради. «Алгоритм виконання мораторію ми будемо ще опрацьовувати. Буде створена робоча група щодо розробки механізмів захисту мешканців столиці від зростання тарифів», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]