Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ми чекаємо на оперативне рішення Уряду щодо відновлення навчання в молодшій школі

15 січня 2021 року, 12:14

Столична влада чекає на оперативне рішення Уряду щодо відновлення навчання в молодшій школі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Нагадаю, я звернувся до Уряду, і ми очікуємо на його рішення щодо відновлення навчання у молодшій школі. Щоб учні перших-четвертих класів могли відвідувати школу. Це поліпшить і процес навчання учнів молодших класів, і дозволить їх батькам працювати. Я переконаний, що таке рішення треба ухвалювати невідкладно»,  – підкреслив мер.

Також він нагадав, що школи Києва продовжують дистанційне навчання. 

«Столичні педагоги проводять онлайн уроки для учнів. Також продовжує трансляцію програм «Відкритий урок» телеканал «Київ». До уроків можна долучитися як у прямому ефірі, так і передивитися на YouTube та на сторінці телеканалу в мережі Facebook», – сказав мер столиці.

Дитячі ж садочки міста працюють під час локдауну у звичному режимі.

На сьогодні в Києві на карантин не зачинений жоден із садків. Тимчасово закриті 49 груп у 45 дитсадках. Наповненість дітей у садочках – майже 50 відсотків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]