Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми домовилися з лідерами фракцій провести сесію Київради 19 вересня»

17 вересня 2019 року, 18:58

Наступна сесія Київради повинна відбутися у четвер, 19 вересня. Про це домовилися Київський міський голова та керівники депутатських фракцій Київради за підсумками консультацій.

«Як ви знаєте, я ініціював консультації з головами депутатських фракцій та груп щодо дострокового припинення повноважень Київради VIII скликання. Така зустріч – консультації – відбулися. Ми з лідерами всіх 5 фракцій домовилися про проведення сесії, – сказав після зустрічі Віталій Кличко. – Нам потрібно розв’язувати гострі на сьогодні питання для міста. Це і соціальні виплати, і надбавки освітянам, і зарплата транспортникам, підготовка до опалювального сезону. Це ті питання, що необхідно вирішити невідкладно! І я сподіваюся, незважаючи на те, що все сьогодні робиться, аби дестабілізувати ситуацію в столиці, внести хаос, депутати таки зберуться. Розуміючи свою відповідальність перед киянами, які їх обирали і яким вони підзвітні. Так що, на цей четвер ми домовилися провести засідання Київради».

Він також зазначив, що в середу, 18 вересня, голови проведуть засідання фракцій і з’ясують кількість депутатів, що прийдуть на сесію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]