Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я братиму участь у наступних виборах мера та вестиму свою політичну силу в Київраду»

17 вересня 2019 року, 20:21

Мер Києва Віталій Кличко братиме участь у наступних виборах мера столиці та поведе свою політичну силу до Київської міської ради. Про це він заявив на прес-конференції за підсумками консультацій із керівниками всіх депутатських фракцій Київради щодо проведення сесії Київради або дострокового припинення її повноважень.

«Я буду боротися. За самоврядування в столиці, за інтереси киян, за місто Київ і Україну. Бо я бачу Київ європейським містом, а Україну – європейською державою. Я вже багато для цього зробив і ще багато потрібно зробити. Тому на наступних виборах я балотуватимусь на посаду мера столиці та вестиму свою політичну силу в Київраду», – сказав Віталій Кличко.

Він додав, що Київрада протягом всього періоду роботи VIII скликання працювала ефективно, але сьогодні на депутатів чинять тиск.

«Київрада завжди працювала ефективно, але сьогодні відбувається зовнішній вплив, тиск на депутатів.  Щоб показати, як сказав керівник Офісу Президента, що Кличко, нібито, не керує Київрадою. І депутати кажуть, що з ними ведеться робота, щоб Київрада не працювала. Ця політична війна проти Віталія Кличка, у якій люди думають не про інтереси киян, а про свої амбіції, може вплинути на життєдіяльність міста. І це – не державницька позиція!» – підкреслив Віталій Кличко.

Також, за його словами, наразі проти мера розгорнута брудна інформаційна кампанія. Це свідчить про те, що передвиборча кампанії в столиці фактично розпочалася.

«Передвиборча кампанія вже розпочалася. Ллється купа бруду, багато брехні і маніпуляцій в ефірі одного з найрейтинговіших телеканалів країни – «1+1». Це пов’язано з тим, що Віталій Кличко когось не влаштовує. До того ж, повноваження голови КМДА, що прописані в новому законопроекті про столицю, свідчать про розуміння того, що представник влади програє Кличку (на виборах міського голови). І тільки з цим пов’язана відверто брехлива і чорнушна кампанія проти мене», – підкреслив Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]