Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми очікуємо піку захворюваності на коронавірус у Києві на початку травня»

23 квітня 2020 року, 18:47

Пік захворюваності на коронавірус у Києві прогнозують на початок травня. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «СТБ».

«Ми виходимо з динаміки захворюваності та прогнозів, що отримуємо від вірусологів. Період на початку травня обумовлений тим, що люди багато контактували під час свят. Вербної неділі, Великодня. І сьогодні ми робимо все можливе, аби стримати стрімке розповсюдження вірусу. Робимо все, аби захистити і наших медиків. Сьогодні в Києві зареєстровано 1059 хворих. З них більше ста – це саме медики, які захворіли, допомагаючи пацієнтам у лікарнях», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що в столичних лікарнях вже підготували понад 1700 ліжок для розміщення хворих на коронавірус. На сьогодні в Києві госпіталізовано понад 200 хворих на COVID-19 та майже 50 киян з підозрою на коронавірус.

«Якщо буде потреба, місто готове розгорнути до 7 тисяч ліжок», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]