Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми розпочали ремонт шляхопроводу на Повітрофлотському проспекті»

28 серпня 2020 року, 12:25

У столиці розпочали ремонт ще одного «втомленого» об’єкту – шляхопроводу на Повітрофлотському проспекті. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання користувачів соцмереж.

«Хочу також повідомити, що ми розпочали ремонт ще одного «втомленого» об’єкту – шляхопроводу на перетині проспекту Повітрофлотського та проспекту Перемоги. Він побудований в 1958 році. А останній ремонт там робили 38 років тому. Сьогодні працівники «Київавтодору» здійснюють заміну аварійних балок. Також відремонтують плиту проїжджої частини та тротуарів. Влаштують новий шар гідроізоляції та нове асфальтне покриття. Замінять систему освітлення. Завершити всі ці роботи ми плануємо у листопаді цього року», – повідомив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]