Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми розробляємо програму поступового виходу з режиму суворих обмежень»

14 квітня 2020 року, 17:49

Столична влада розробляє програму поступового виходу з режиму суворих обмежень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Україна-24».

«Втілення цього плану напряму залежитиме від того, якою буде кількість хворих після Великодня. Наше головне завдання – не допустити спалаху захворювання. І ми робимо все можливе, аби зупинити розповсюдження вірусу», – наголосив мер Києва.

За його словами, якщо кількість хворих через тиждень після Великодніх свят знижуватиметься, влада столиці розглядатиме питання про послаблення обмежувальних заходів. Якщо ж кількість інфікованих буде зростати – обмеження можуть посилити.

Також Віталій Кличко прокоментував інформацію кількох ЗМІ про те, що пік захворюваності в столиці очікують на 24 квітня.

«Я спілкувався з багатьма епідеміологами, у тому числі і з директором відомого в світі інституту імені Роберта Коха. І я просив прорахувати, коли Україна та, зокрема, Київ може досягти піку захворюваності. Так от, він сказав, що в нього немає відповіді на це питання. І наголосив, що головне, на його думку, ми зможемо пройти так званий пік розповсюдження хвороби без колапсу медичної системи, якщо будемо дотримуватися запроваджених правил», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]