Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Мій брат Володимир передав сьогодні на фронт 7 установок РЕБ. Днями на Донбас вирушать іще 80 FPV-дронів та 8 квадрокоптерів Mavic 3, які ми замовляли

28 грудня 2023 року, 13:29

Брат мера столиці Володимир Кличко передав сьогодні 7 установок РЕБ бійцям на схід України. Пристрої вже вирушили на фронт. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«7 установок РЕБ (радіо-електронної боротьби) сьогодні поїдуть на лінію фронту на схід України. Передаю їх на звернення командування сухопутних військ України. Дякуємо нашим Захисникам! Допомагаємо і підтримуємо! Слава Україні!» – наголосив Володимир Кличко у відео, яке оприлюднив мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що вже надійшла й нова партія дронів, які вони замовляли з братом.

«80 FPV-дронів та 8 квадрокоптерів Mavic 3 днями передамо чотирьом військовим підрозділам на передову на Донбас», – повідомив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]