Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Молоді українські дизайнери представлять на Ukrainian Fashion Week моделі нового робочого одягу для міських комунальних служб» (+фото)

16 липня 2020 року, 18:45

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з молодими українськими дизайнерами, які представили свої ескізи моделей нового робочого одягу для міських комунальних служб. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Як я обіцяв, ми розпочали втілювати цікавий проект, аби працівники комунальних служб столиці мали гарний, стильний і зручний робочий одяг. За допомоги Ukrainian Fashion Week ми залучили кількох молодих українських дизайнерів – Володимира Демчинського, Ядвігу Нетикшу, Софію Русинович та Кирила Харитонцева. Вони вже розробили і представили на нашій спільній зустрічі ескізи форми для комунальних служб Києва. Бачення уніформи дизайнерами виглядає цікавим і оригінальним. Деякі варіанти мене вразили», – повідомив мер столиці.

За його словами, моделі від дизайнерів будуть представлені окремим показом на Ukrainian Fashion Week уже у вересні. А виготовлення робочого одягу для комунальників замовлять в українських виробників.

«Я переконаний, у європейській столиці люди, які забезпечують її життєдіяльність, сервіс та комфорт для мешканців, повинні працювати в сучасній, зручній та гарній уніформі», – наголосив Віталій Кличко.

Зустріч із молодими українськими дизайнерами

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]