Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На сьогодні в столиці закриті на карантин 5 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів»

30 вересня 2020 року, 12:13

На сьогодні в столиці закриті на карантин 5 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Місто продовжує контролювати дотримання протиепідемічних заходів у навчальних закладах. На сьогодні в столиці закриті на карантин 5 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. По дві – в Оболонському та Печерському районах. І одна школа – у Святошинському районі. У 118 школах на самоізоляції та дистанційному навчанні загалом 276 класів, де є хворі учні», – повідомив Віталій Кличко.

Усього в Києві 366 хворих на коронавірус школярів та 193 педагоги.

У дитячих садочках через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 32 групи. Два садочки закриті на карантин. Один – у Печерському районі та один – у Деснянському. Наповненість дітей у дитсадках сьогодні – понад 58 відсотків.

«Поки що нам вдається контролювати ситуацію. За кожною школою та садочком закріплений санітарний лікар, який, згідно з регламентом, ухвалює рішення про запровадження карантинних заходів. Я ж укотре звертаюся до батьків: пояснюйте дітям, чому важливо дотримуватися правил гігієни та безпеки.  Слідкуйте за здоров’ям вашої дитини, і якщо в неї є ознаки ГРВІ – одразу звертайтеся до лікаря», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]