Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Наступного року ми відкриємо пішохідний маршрут від Володимирської гірки до Труханового острова та оновимо фунікулер»

03 листопада 2017 року, 20:09

Наступного року ми продовжимо оновлювати туристичну інфраструктуру міста, зокрема, відкриємо пішохідний маршрут від Володимирської гірки до Труханового острова, оновимо Пейзажну алею та замінимо на нові вагони Київського фунікулера. Про це в ефірі каналу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Весною наступного року ми будемо презентувати оновлену вхідну групу на Труханів острів. І ми також зв’яжемо дві туристичних зони – від Володимирської гірки до Арки дружби народів побудуємо мостовий перехід, таким чином парк «Володимирська гірка» буде об’єднаний прогулянковим маршрутом із Трухановим островом», – розповів Віталій Кличко.

Він додав, що наступного року буде також презентована оновлена Пейзажна алея.

«Загалом, ми плануємо створити велику туристичну пішохідну зону, до якої, зокрема, увійде і частина історичного Подолу. Впевнений, що цей маршрут стане одним із найулюбленіших, як для киян, так і для гостей нашого міста», – зазначив мер Києва.

До того ж, як підкреслив Віталій Кличко, наступного року планується замінити вагони Київського фунікулера.

«Австрійська компанія замінить вагони фунікулера на сучасні, які відповідають найвищим європейським вимогам безпеки та комфорту. Адже фунікулер не тільки туристичний транспорт – минулого року його послугами скористалися 1,5 мільйони пасажирів. І завдяки новим вагонам фунікулер стане ще більш зручним, як для киян, так і для туристів, які відвідують столицю», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]