Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Наступного тижня ми отримаємо першу партію масок – понад 100 тисяч»

18 березня 2020 року, 21:19

Наступного тижня Київ розраховує отримати першу партію медичних масок - понад 100 тисяч. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі «Українського радіо».

«Наступного тижня ми розраховуємо отримати понад 100 тисяч масок, виготовлення яких ми замовили на українських підприємствах. Їх наразі шиють. Також замовили маски закордоном», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що на сьогоднішній день ситуація із відсутністю медичних масок в аптеках справді критична.

Наявні у місті близько 20 тисяч масок столична влада наразі поширює у лікарнях медикам, на комунальних підприємствах та тих підприємствах, від роботи яких залежить життєдіяльність міста.

Разом із тим, він зауважив, що ажіотаж із засобами індивідуального медичного захисту сьогодні не лише в Україні, а й в усьому світі.

«Шалений ажіотаж не тільки в Києві, а й у всьому світі. Я спілкуюсь із багатьма колегами, друзями, які живуть і працюють у Сполучених Штатах, Німеччині, Австрії – аналогічна ситуація в усьому світі. Люди вимітають не тільки продукти харчування, шалений попит також на медичні засоби захисту, зокрема, на маски», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]