Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про часткове відновлення роботи метро: «Люди, які про це заявляють, не є фахівцями транспортної галузі»

18 березня 2020 року, 21:05

Люди, які заявляють про можливе часткове відновлення роботи метро, не є фахівцями транспортної галузі. І висловлюють свою персональну думку. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі «Українського радіо».

«Люди, які заявляють про це, не є фахівцями, не є відповідальними за транспортну галузь. По-друге, це може бути персональна думка, яку вони висловлюють», – сказав Віталій Кличко.

Разом із тим, він зауважив, що сьогодні, в ситуації, коли тимчасово не працює метро, міська влада створює дублюючі маршрути громадського наземного транспорту. Але наразі їх ще не достатньо. Тож місто працює над тим, щоб кияни, яким потрібно дістатися на роботу чи до лікарні, могли зручно пересуватися столицею.

Мер Києва зазначив, що коронавірус є дуже агресивним та швидко передається. Разом із тим, вірус ще не вивчений, а вакцини від COVID-19 у світі не існує. Тому скасування руху метрополітену до 3 квітня – вимушені і упереджувальні заходи.

«Ми розуміємо, що обмеження пересування містом – це дуже незручно для його мешканців. Але наше завдання, щоб вірус не розповсюджувався стрімко. І одна з рекомендацій міжнародних експертів, зокрема, наших колег з Уханя, – це обмеження соціальних контактів», – додав він.

Віталій Кличко закликав киян із розумінням ставитись до обмежувальних заходів, залишатися в домівках, дбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]