Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко назвав кількість апаратів ШВЛ у столиці

03 квітня 2020 року, 12:20

Мер Києва Віталій Кличко вкотре назвав кількість апаратів штучної вентиляції легень у столиці. Про це він повідомив, відповідаючи на запитання журналістів під час щоденної онлайн прес-конференції.

«Сьогодні в 44-ох медзакладах столиці є 380 апаратів штучної вентиляції легень, які були придбані до 2020 року. Цього року за благодійні кошти у лікарні передали 9 апаратів штучної вентиляції легень. За кошти резервного фонду місто планує придбати ще 52 апарати ШВЛ та передати у медзаклади міста. 17 з них ми очікуємо найближчим часом. Я про це вже раніше говорив», – сказав Віталій Кличко.

Також він підкреслив, що 380 апаратів ШВЛ – це апарати, які працюють, надають допомогу, і є в хорошому технічному стані.

«Щодо інших цифр, які гуляли. Так, у нас є ще інших понад 60 апаратів ШВЛ – деякі зношені і чекають на ремонти. На деякі – замовлені деталі, що треба замінити. І ми цим займаємося», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]