Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Незабаром у Києві відкриється Азербайджанський торговий дім та буде встановлений пам’ятник Мусліму Магомаєву»

03 жовтня 2017 року, 14:45

У Києві планують невдовзі відкрити Азербайджанський торговий дім та встановити пам’ятник відомому азербайджанському співаку Мусліму Магомаєву. Про це в Баку заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми продовжуємо розвивати співпрацю з Азербайджаном, з Баку. І в економічній площині, і в культурній. Про конкретні проекти такого співробітництва ми говорили з Президентом Азербайджану і під час мого минулого візиту в квітні, і цього разу. Вже найближчим часом в Києві буде відкритий Азербайджанський торговий дім. А також ми встановимо у столиці України памятник Мусліму Магомаєву», – зазначив Віталій Кличко після розмови з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, яка відбулася в рамках зустрічі Президента з радою директорів та чемпіонами WBC.

Також у Баку Віталій Кличко зустрівся з главою виконавчої влади столиці Гаджибалою Абуталибовим.

Віталій Кличко подякував Гаджибалі Абуталибову за співпрацю і запевнив, що Київ налаштований її продовжувати і робити більш ефективною.

«Я вдячний за вашу допомогу щодо встановлення в Києві найбільшого прапора України. Після мого минулого візиту сюди, Баку відвідала делегація з фахівців нашої мерії. І зараз тривають проектувальні роботи, до яких ми залучили австрійських фахівців, що працювали над цим проектом і в Баку. Наступного року до Дня прапору ми плануємо презентувати в Києві найвищий і найбільший державний прапор України», – зазначив Віталій Кличко під час зустрічі.

Також Київський міський голова зазначив, що налагоджується співпраця з Азербайджаном і у відновленні інфраструктури в Києві.

«Цього літа вперше в Київ прийшли азербайджанські компанії, які стали підрядниками в капітальному ремонті деяких шляхопроводів у нашому місті. І працюють вони якісно. Також під час минулого візиту в Баку мені показали ваші відомі фонтани, тепер в Києві теж є великий комплекс фонтанів на Майдані Незалежності», – сказав мер Києва

У Баку Віталій Кличко також взяв участь у відкритті з’їзду Всесвітньої боксерської ради (WBC), зустрівся з міністром спорту Азербайджану, представниками великого бізнесу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]