Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко очолив колону байкерів MotoOpenFest-2021 (+фото)

26 червня 2021 року, 17:37

Мер Києва Віталій Кличко разом із сотнями байкерів проїхалися мотоколоною з Хрещатика до парку «Муромець», де сьогодні відбувається MotoOpenFest-2021.

«Сьогодні в столиці відбувається вже традиційний – четвертий – київський MotoOpenFest. На який збираються ті, хто любить своїх «залізних коней», любить швидкість та відчуття свободи. Моє завдання як мера, аби у Києві відбувалося якомога більше великих спортивних, культурних подій. Я сам люблю покататися на мотоциклі. На жаль, не часто, бо не маю часу. Але інколи виїжджаю, щоб, зокрема, і проінспектувати стан столичних доріг», – зазначив Віталій Кличко, відкриваючи фестиваль.

Мер нагадав, що в столиці вже оновили понад 1100 кілометрів доріг. А цього року в планах міської влади відремонтувати ще 65 об’єктів дорожньої інфраструктури.

«Ну а що стосується мотоцикла – я людина, яка любить швидкість і свободу. Як і більшість тих, хто тут сьогодні зібрався. І я радий, що поступово місто повертається до звичного життя. Такі заходи, такі події, дають нам надію, що життя після пандемії – можливе! Але не забуваємо, що треба бути обережними і свідомими. Дотримуватися елементарних норм безпеки, вакцинуватися. Це – важливо! Байкерам я сьогодні дякую за популяризацію мотоспорту та бажаю всім яскравих емоцій і гарного настрою!», – наголосив Віталій Кличко.

Фестиваль MotoOpenFest-2021 відбувається в столиці на території парку «Муромець», розважального комплексу Х-парк, біля Арки дружби народів та на території Труханового острова. У програмі – заїзди на мотоциклах, виставка мотодилерів, мото тренування, мото тюнінг-шоу, Stunt Show, MissMotoOpenFest, тест-драйв мототехніки, Кубок кастомайзингу, виступи гуртів «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», «ЛЯПІС – 98», МАЧЕТЕ, «Друга ріка», «Тартак» та інших.

MotoOpenFest-2021

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]