Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко оприлюднив відео про те, як обороняється, живе і працює Київ

27 березня 2022 року, 15:08

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив відео про те як обороняється, живе і працює Київ. Відео він опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах.

«Друзі! Дорогі кияни, українці! Київ – серце України, до якого вже більше місяця рветься ворог. Але Київ стоїть, Київ обороняється, Київ живе і працює! Разом ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!» – підкреслив у дописі Віталій Кличко.

У відео мер показав столичних рятувальників, які ліквідовують наслідки обстрілів столиці окупантами. Столичних медиків, які продовжують працювати у надзвичайно складних умовах воєнного стану. Гуманітарний штаб Києва, що створює резерв харчів та товарів першої необхідності і забезпечує підтримку соціально незахищених киян. Бійців територіальної оборони міста – ще вчора цивільних, які взяли до рук зброю, щоб боронити Київ від загарбників.

Мер столиці Віталій Кличко разом з братом Володимиром, від початку широкомасштабного вторгнення російських військ, працюють разом задля оборони і захисту Києва. Спілкуються з іноземними політиками, бізнесменами, міжнародною спільнотою задля політичної, економічної  і військової підтримки України та посилення тиску на агресора. Залучають допомогу для Києва та України. Брати Клички разом відвідують лікарні та пологові будинки, пункти біженців, гуманітарний штаб та соціальні служби, блок-пости тероборони. Спілкуються і підтримують киян, які сьогодні всі разом протистоять агресору і боронять столицю України від російської навали.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]