Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Осередки захворювання на коронавірус зафіксували ще в двох гуртожитках та в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей»

20 травня 2020 року, 12:19

Осередки захворювання на коронавірус зафіксували ще в двох гуртожитках столиці – на вулиці Серповій та на вулиці Михайла Бойчука, а також в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 – на вулиці Маяковського. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Щодо осередків, виявлених у столиці минулої доби. Спалахи захворювання зафіксували ще в двох гуртожитках міста. Один на вулиці Серповій. Другий – на вулиці Михайла Бойчука», – сказав Віталій Кличко.

Так, у гуртожитку на вулиці Серповій мешкають 340 осіб. Серед них виявили трьох інфікованих і 7 контактних осіб. У гуртожитку на вулиці Михайла Бойчука мешкають 55 людей. Там виявили двох хворих, їх госпіталізували. А також – 10 контактних осіб.

Мер Києва повідомив, що гуртожитки закрили на карантин. Мешканцям надали медичний супровід. Щодня – двічі на день – відбувається дезінфекція у приміщеннях гуртожитків.

«Також осередок захворювання виявили в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 – на вулиці Маяковського. Там захворіла медсестра. Серед контактних осіб – 38 людей з числа персоналу та 62 дитини. Їх обстежують медики та здійснюють забір матеріалу для ПЛР-тестів. Заклад закрили на карантин», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]