Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Переконаний, що Олімпійський коледж повинен і залишиться школою для підготовки спортсменів»

25 вересня 2020 року, 12:17

Олімпійський коледж імені Івана Піддубного повинен і надалі буде працювати виключно за профілем – як спортивна школа. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання від користувачів соціальних мереж.

Мер зазначив, що заклад підпорядкований Міністерству освіти, і в ньому триває реорганізація, через яку і виник конфлікт. А справою щодо хуліганства і тих подій, що відбувалися вчора на території коледжу, вже займаються правоохоронці.

«Я ж хочу наголосити що з тієї інформації, яку я маю від Міністерства освіти, коледж не закривають. Відбувається реорганізація щодо управління закладом. Переконаний, що Олімпійський коледж повинен і надалі буде працювати виключно за профілем – як спортивна школа. І я як мер столиці і людина спорту зі свого боку докладу до цього всіх зусиль. А щоб припинити спекуляції навколо закладу, думаю, Міністерство освіти має докладно пояснити, що саме зміниться в управлінні коледжем і хто нагнітає ситуацію щодо цієї теми. Бо, підкреслю: все має відбуватися виключно у правовому полі», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]