Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Першу чергу реконструкції зоопарку плануємо відкрити наступної весни»

24 серпня 2017 року, 18:52

 

Столична влада планує відкрити першу чергу реконструкції Київського зоопарку наступної весни. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу «Прямий».

«Зі своїми дітьми я побував у багатьох зоопарках світу. І коли вони вперше відвідали київський, головною їх емоцією було співчуття до тварин, - розповів Віталій Кличко. - Я спілкувався з директором берлінського зоопарку, який по площі майже такий самий, як і київський. Він сказав, якщо у звіринці люди відчувають тільки співчуття до тварин, то це поганий зоопарк», - зазначив Віталій Кличко.

Мер розповів, що столична влада вирішила здійснити реконструкцію і перетворити київський звіринець на сучасний зоопарк. І робить це.

«Першу частину оновленого зоопарку відкриємо наступної весни», - наголосив Віталій Кличко.

Серед інших об’єктів, які оновлять і перетворять у місце комфортного відпочинку та розваг, є столичний Гідропарк. За словами мера, уже є інвестори, зацікавлені у втіленні цього проекту.

«Тривають переговори, ми хочемо зробити там парк розваг, наш український «Діснейленд». Плануємо, що вже наступного року почнемо втілювати проект. Я пам’ятаю з дитинства, що у Гідропарку були гарні атракціони, і зараз ми хочемо створити сучасний парк розваг, - сказав Віталій Кличко. - У нас багато планів, щоб зробити Київ по-справжньому унікальним містом. І ми крок за крок їх втілюємо», - наголосив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]