Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко підписав із ректором Києво-Могилянської академії Меморандум щодо підготовки фахівців за програмою «Політика управління містом»

25 жовтня 2023 року, 16:36

Мер Києва Віталій Кличко підписав із ректором Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергієм Квітом Меморандум між Київською міськрадою та університетом щодо підготовки фахівців за програмою «Політика управління містом». Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Підписали сьогодні з ректором Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергієм Квітом Меморандум між Київською міською радою та університетом щодо підготовки фахівців за програмою «Політика управління містом». Ця програма передбачає підготовку магістрів за міждисциплінарною програмою (Менеджмент та Політологія) для Київради та її органів. Та розрахована на 1 рік і 4 місяці. Участь у програмі зможуть взяти нинішні столичні депутати та службовці. Навчання для них буде корисним, зокрема задля підвищення кваліфікації й отримання нових знань і практик», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]