Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко підтримав акцію волонтерів «Безпечний вибір»

16 жовтня 2020 року, 12:24

Мер Києва Віталій Кличко підтримав акцію волонтерів «Безпечний вибір». Йдеться про звернення громадських організацій щодо збору коштів на маски, які волонтери роздаватимуть біля виборчих дільниць 25 жовтня. Про це Віталій Кличко заявив на онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання від ЗМІ.

«Звичайно, як я вже сказав, треба зробити все, щоб вибори відбулися безпечно для здоров’я киян. І місто про це дбає. Що стосується акції – це добре, коли всі – і влада, і волонтери, і небайдужі громадяни – об’єднують свої зусилля. Я думаю, це правильна акція. Бо всі виборці повинні прийти на дільниці в масках, мати можливість продезінфікувати руки. Почуватися безпечно. Я вже поговорив з братом сьогодні. Володимир готовий перерахувати на волонтерську акцію 100 тисяч гривень. І, думаю, знайдеться ще немало людей, які приєднаються до такої ініціативи. Я – теж», – сказав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]