Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: У Києві закриті на карантин вже 8 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів

16 жовтня 2020 року, 12:19

У Києві на карантин уже закрили 8 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Ситуація із захворюваністю в навчальних закладах міста, на жаль, погіршується. На сьогодні в Києві закриті на карантин вже 8 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. Три школи – у Печерському районі, три – в Оболонському та по одній – в Подільському і Дарницькому районах», – повідомив Віталій Кличко.

На дистанційному навчанні загалом 598 класів у 182-ох школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 579. Хворіють і 449 педагогів.

«У дитячих садочках, через виявлені випадки вірусу, тимчасово закрили 86 груп у 75-ти садках. Три садочки зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 55 відсотків», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]