Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко побував біля багатоповерхівки у Соломʼянському районі, яка постраждала внаслідок ракетної атаки (+фото, відео)

02 січня 2024 року, 11:46

Мер Києва Віталій Кличко виїхав до багатоповерхівки в Соломʼянському районі столиці, де сталося загоряння внаслідок ранкової ракетної атаки. Одна жінка загинула, постраждали 33 людини. 32 із них медики госпіталізували. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та оприлюднив відео з кадрами постраждалого будинку.

«Виїхав до багатоповерхівки у Соломʼянському районі столиці, де сталося загоряння внаслідок ранкової ракетної атаки. Картина гнітюча… Зараз на місці працюють рятувальники, пожежні, медики. На цю годину одна жінка загинула, постраждали 33 людини. 32 із них медики госпіталізували. Неподалік від будинку організували тимчасовий пункт обігріву, де людям надають необхідну допомогу. Також від ракетної атаки постраждали будівлі в Подільському, Святошинському, Печерському, Оболонському, Деснянському районах. Скрізь працюють екстрені служби. Внаслідок атаки в житлових будинках деяких районів міста відсутня електроенергія та водопостачання. Комунальні служби зараз працюють над їх відновленням», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що загалом у просторі Києва та області сили Протиповітряної оборони знищили 61 ракету, з них – близько 10 «Кинджалів». А також до цього вночі – 13 «шахедів».

Мер Києва подякував нашим захисникам – силам ППО за те, що знищили більшість ворожих цілей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]