Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував фахівцям ДСНС за професіоналізм і оперативність під час вилучення і вивезення знайдених у столиці боєприпасів

09 листопада 2019 року, 18:42

Мер Києва Віталій Кличко подякував фахівцям Мобільного рятувального центру ДСНС України за професіоналізм і оперативність під час вилучення і вивезення боєприпасів, знайдених поблизу Шулявського шляхопроводу в столиці. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Мир і безпека – найбільша мрія сьогодні для кожного українця. Бо, на жаль, практично щодня ми отримуємо інформацію про поранених і загиблих захисників на сході України. 76 років тому у ці дні Київ звільнили від фашистських загарбників, але відлуння тих подій тривожить киян і досі. Як, наприклад, небезпечна знахідка поблизу Шулявського шляхопроводу в столиці», – написав Віталій Кличко.

Він зауважив, що там комунальники, які працювали над заміною інженерних мереж, виявили склад із понад сотні боєприпасів часів Другої світової війни.

«Хочу подякувати фахівцям Мобільного рятувального центру ДСНС України за професіоналізм і оперативність під час вилучення і вивезення боєприпасів. Ваша робота складна і небезпечна, але така важлива для спокою і безпеки киян! Майже всю минулу ніч працювали піротехніки. Усі знайдені боєприпаси вивезли на полігон для знешкодження», – підкреслив мер.

Як наголосив міський голова, спеціалісти КП «Київтеплоенерго» уже продовжили роботи із заміни інженерних мереж поряд зі шляхопроводом. Будівництво Шулявського мосту триває, і міська влада робить все, щоб до кінця року відкрити автомобільний рух новим мостом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]