Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував правоохоронцям, які затримали вандалів з Алеї художників

31 січня 2020 року, 15:26

Мер Києва Віталій Кличко через свою сторінку у соціальній мережі Facebook подякував правоохоронцям за оперативне затримання вандалів, які в ніч на 29 січня пошкодили LED-підсвітку перил на Алеї художників.

«Хочу подякувати столичним правоохоронцям, що оперативно відреагували на звернення міської влади та затримали вандалів, які в ніч на 29 січня пошкодили LED-підсвітку перил на Алеї художників. Усього затримали 11 молодиків. Один з них тієї ночі встиг ще й побити людину біля одного з супермаркетів. Усі «недогерої» понесуть покарання. Дії молодиків зафіксовані на камеру відеоспостереження, матеріали ми передали правоохоронцям, – зазначив Віталій Кличко. – А я наполягатиму, щоб вандалів також залучили до громадських робіт на користь міста. Бо, якщо так «сверблять» руки, нехай прибирають вулиці, а не паплюжать об’єкти, що ми створюємо для киян та гостей столиці», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]