Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав ще один оновлений парк

03 серпня 2019 року, 11:08

Оновлений парк «Веселка» в Шевченківському районі столиці приймає своїх відвідувачів. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у дописі до відео, в якому показав, як виглядає парк після реконструкції.

«Вже радо приймає відвідувачів оновлений парк «Веселка» в Шевченківському районі столиці. Там встановили сучасне освітлення, поливо-зрошувальну систему, систему відеонагляду. Облаштували дитячий та спортивний майданчики, багатофункціональне спортивне поле для гри у футбол, волейбол і баскетбол, встановили і шахові та тенісні столи. А також озеленили територію, відремонтували сцену, поставили новенькі лави та урни", – зазначив Віталій Кличко у дописі до відео. 

Загалом у Києві цього року вже оновили 26 парків та скверів. Ще триває реконструкція та благоустрій парків «Перемога», «Совки» та облаштування третьої черги добре відомого парку «Наталка» в Оболонському районі.

За 5 останніх років у столиці відремонтували понад 360 парків, надали статус парка чи скверу понад 130 зеленим зонам.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]