Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав відео про те, як оновлюють Борщагівський шляхопровід

10 червня 2020 року, 12:14

До кінця цього року Борщагівський шляхопровід буде повністю оновлений. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

Він також показав відео про те, як триває ремонт шляхопроводу.

«Ми розуміємо, що ремонт ускладнює рух транспорту. Але треба врахувати те, що ми капітально оновлюємо об’єкт, який не бачив ремонту з 1965 року. Тобто 55 років! І робимо це, піклуючись про безпеку і комфорт киян. Більше того, об’єкт ремонтують, не перекриваючи повністю рух ним. Минулого року оновили лінію швидкісного трамвая. Для цього довелося майже повністю розібрати стару конструкцію споруди. Бо, як говорять фахівці, міст міг обвалитися», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, на ділянці шляхопроводу під трамвайними коліями і на частині споруди у бік центру замінили 41 балку.

Також у травні цього року робочі завершили капітальний ремонт першої черги шляхопроводу. Сьогодні роботи тривають на другій його частині – в бік Великої Окружної.

«На цій частині об’єкту теж замінять балки, ремонтують також опори споруди. Завершити роботи на частині шляхопроводу в бік Борщагівки і відновити там рух ми плануємо до початку вересня. Роботи масштабні, і їх треба було робити невідкладно», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]