Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як будують нові пішохідні мости над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю (+відео)

10 грудня 2019 року, 15:50

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відео з будівництва нових пішохідних мостів над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю.

«Ми продовжуємо робити наше місто більш комфортним та безпечним. Кілька тижнів тому розпочали встановлювати нові пішохідні мости над Борщагівською гілкою швидкісного трамваю. Старі переходи, збудовані у 1983 році, жодного разу не ремонтували! Перебували вони в аварійному стані. Тому й вирішили їх демонтувати», – зазначив у дописі до відео мер столиці.

Він повідомив, що сьогодні тривають активні роботи на пішохідному мосту біля кінотеатру «Лейпциг» – там вже встановили основну частину конструкції і монтують дах. Готові і опори для встановлення шахт ліфтів, що працюватимуть із обох сторін мосту.

«А на пішохідному мосту над проспектом Любомира Гузара встановили перший 12-метровий прогін майбутнього переходу. Впродовж 2 тижнів зведуть основні опори. Кожен із двох нових мостів буде довжиною понад 69 метрів. На них встановлять бокове скло, сучасне LED-освітлення. Завершити всі роботи мають навесні наступного року», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]