Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як чистять від снігу столичні вулиці (+відео)

09 лютого 2021 року, 0:07

Мер Києва Віталій Кличко показав, як розчищають сніг у Києві пізно ввечері. Відео Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Вже майже добу триває снігопад у столиці. Вночі, за прогнозами синоптиків, негода посилиться. Сніжитиме і в наступні кілька днів. Дорожники та комунальні служби продовжують працювати в режимі нон-стоп. Прибирання вулиць міста ускладнюється тим, що снігопад не вщухає. Хоча з минулої ночі на вулицях міста працює понад 450 одиниць спецтехніки та понад 60 бригад з ручного прибирання», –зазначив у дописі до відео мер столиці.

Він зауважив, що пізно вечері дорожники знову вивели колони техніки для розчищення магістралей, шляхопроводів і основних вулиць для проїзду. Вдень роботі колон значно заважає велика кількість машин на дорогах, а також автівки, припарковані на узбіччях та в недозволених місцях.

«Тому можна, звичайно, бути невдоволеними стихією, скаржитися на міські служби і при цьому не дослухатися до рекомендацій та попереджень. Але я ще раз звертаюся до водіїв: не виїжджайте завтра в місто приватним транспортом, а скористайтеся громадським. Також міська влада рекомендувала батькам, за можливості, залишити дітей удома – на дистанційному навчанні. Комунальні служби роблять все можливе, щоб життєдіяльність міста не припинялася. Та наступні кілька днів будуть складними. Бо стихія не відступатиме», – підкреслив мер Києва.

Він також зазначив, що сильні снігопади охопили не тільки Україну, а й Європу. Стихія паралізувала частину Німеччини, Польщі, складна ситуація і в Нідерландах.

«Закликаю всіх киян бути свідомими та обережними. Якщо є така можливість,  залишайтеся вдома. Якщо треба їхати на роботу, – скористайтеся громадським транспортом. А якщо вже виїхали на авто, – пересувайтеся і паркуйтеся з дотриманням правил! Бо спецтехніка не вміє прибирати сніг у повітрі», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]