Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як лікують хворих на коронавірус у столичній лікарні № 3 (+фото, відео)

07 квітня 2021 року, 12:13

Мер Києва Віталій Кличко показав, як лікують хворих на коронавірус у столичній лікарні № 3. Відео з лікарні він продемонстрував під час онлайн-брифінгу.

«Хочу підкреслити, що деякі комунальні медзаклади, що приймають хворих на коронавірус киян, вже заповнені. Деякі навіть більше, ніж на 100 відсотків. Наприклад, міська лікарня № 3, де я побував учора ввечері. Там лікарі кажуть, що працюють вже на 110 відсотків від потужності. Тобто додали ще ліжка до підготовлених раніше, щоб приймати пацієнтів, яких привозить швидка. Я поспілкувався з лікарями і був в інфекційному відділенні, говорив із деякими пацієнтами», – розповів Віталій Кличко та продемонстрував відео про те, що сьогодні відбувається в лікарні.

За словами мера, ситуація в столиці – дуже складна. У місті є підготовлені вільні місця в пологових будинках і в дитячих лікарнях. А більшість інших медзакладів, що приймають хворих на коронавірус, – заповнені.

«Місто продовжує шукати можливості і готувати додаткові ліжка. Приймати пацієнтів із COVID-19 готуються, зокрема, в протитуберкульозному диспансері. Там сьогодні ремонтують систему подачі кисню. Облаштовують ліжка. І вже набирають фахівців, які лікуватимуть хворих на коронавірус. А міський госпіталь ветеранів війни сьогодні приймає пацієнтів інших профілів – зокрема, терапевтичного та неврологічного, яких наразі не можуть приймати інші медзаклади, де звільнили чи звільняють ліжка, щоб лікувати хворих на коронавірус», – наголосив Віталій Кличко.

Столична лікарня № 3, де лікують хворих на коронавірус

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]