Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як оновлюють вулицю Спаську на Подолі (+відео)

14 жовтня 2022 року, 16:10

Мер Києва Віталій Кличко показав, як оновлюють вулицю Спаську на столичному Подолі та розказав, які ще дороги ремонтують у столиці. Відео Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Продовжуємо в Києві поточні ремонти доріг, які найнеобхідніше оновити. Так, триває ремонт вулиці Спаської. Покриття оновлюють на ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської. Окрім покриття проїжджої частини, ремонтують і тротуари. Також на цій вулиці облаштують велосипедну інфраструктуру. Роботи на Спаській плануємо закінчити до 28 жовтня», – написав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, на сьогодні також продовжується ремонт вулиці Ірпінської між будинками № 76 і № 62. Цими вихідними дорожники планують влаштовувати верхній шар покриття.

Тривають ремонти й на частині вулиці Щербаківського, Оболонському проспекті, вулиці Сверстюка. А також продовжують оновлювати покриття з бруківки на вулиці Михайла Грушевського.

Нагадаємо, столичні дорожники завершили масштабні роботи з оновлення покриття на 9 вулицях. Старий асфальт замінили на ділянках Чоколівського бульвару, проспекту Миколи Бажана, Броварського проспекту, вулиці Заболотного, яку нещодавно передали на баланс міста. Завершили ремонт гранітної бруківки на Володимирському і Подільському узвозах, на частині вулиці Шовковичної. А також оновили тротуари на частині вулиць Сімферопольської та Тростянецької.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]