Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як Подільсько-Воскресенський міст звільняють від іржавих тимчасових опор

21 серпня 2019 року, 12:54

Мер Києва Віталій Кличко показав, як Подільсько-Воскресенський міст звільняють від іржавих тимчасових опор. Відео мер опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Подільсько-Воскресенський міст поступово набуває зовсім іншого вигляду. Сьогодні міст вже частково звільнили від іржавих тимчасових опор і ці роботи активно тривають. Залишилося прибрати іржаві конструкції з боку лівого берега. Цей процес ми плануємо закінчити на початку жовтня», – зазначив у дописі до відео Віталій Кличко.

Він також розповів про перебіг робіт на ділянках будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

«Що ж стосується планів запустити автомобільне сполучення новим мостом до кінця наступного року – це цілком реально! Сьогодні на об’єкті відбувається підготовка до асфальтування з’їзду на Набережне шосе. – Там здійснюють гідроізоляційні роботи. Також бетонують опори для металевих конструкцій частин мосту зі сторони Подолу та на Русанівських садах. І поки погода сприяє, бригади фахівців працюють на Подільсько-Воскресенському мостовому переході цілодобово», – підкреслив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]