Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як столиця готується до новорічних свят (+відео)

13 грудня 2019 року, 12:27

Мер Києва Віталій Кличко показав, як Київ готується до новорічних свят. Відео Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Головну ялинку країни традиційно встановили на Софійській площі. На неї вже повісили гірлянди і закінчують прикрашати. Також на площі скоро з’являться «Чотири королівства» з казки про Лускунчика. Святкове українське містечко активно зводять на Контрактовій площі. Новорічні ярмарки розпочнуться із 14 грудня. А 19-го грудня, у день Святого Миколая, о 19:00 ми урочисто запалимо вогні на головній красуні-ялинці», – зазначив мер столиці.

Загалом на новорічні свята відбудуться шість концертних програм на Софійській та Контрактовій площах.

«Приготувалися вже до свят і бронзові малюки-засновники міста – Кий, Щек, Хорив і Либідь. Автор скульптурної композиції на Поштовій площі Володимир Журавель традиційно вбрав малюків у святковий одяг. Словом, помічайте позитив і красу навколо, згадайте, як це було в дитинстві!» – написав Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]