Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як триває капітальний ремонт пішохідного мосту біля кінотеатру «Лейпциг» (+фото, відео)

28 січня 2020 року, 13:19

Мер Києва Віталій Кличко показав, як тривають роботи з оновлення пішохідного мосту на проспекті Леся Курбаса біля кінотеатру «Лейпциг». Відео мер оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Тривають роботи з оновлення пішохідного мосту на проспекті Леся Курбаса біля кінотеатру «Лейпциг». Цей міст через лінію швидкісного трамваю перебував уже в аварійному стані. Тому ми закрили його на капітальний ремонт. На об’єкті вже змонтували металеву прогонову будову, металоконструкції та покрівлю пішохідної галереї. Завершують роботи з монтажу металоконструкцій сходових прибудов та ліфтових башт, а також – із облицювання фасадів», – написав Віталій Кличко.

 

За його словами, фахівці мають ще облаштувати сходи, нову зливову каналізацію, встановити зовнішнє освітлення, контактну мережу трамвая, встановити ліфти для маломобільних груп населення та озеленити прилеглу територію. Роботи з повного оновлення пішохідного мосту завершать до кінця травня.

Капітальний ремонт пішохідного мосту біля кінотеатру «Лейпциг»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]