Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як триває ремонт вулиці Пирогова (+відео)

21 червня 2023 року, 13:03

Мер Києва Віталій Кличко показав, як триває ремонт вулиці Пирогова в центрі столиці. Ця вулиця, як і багато інших у Києві, не бачила ремонту десятки років. Оновлюють її за сучасними європейськими стандартами. Про це Віталій Кличко розповів у відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру нашого міста. Зокрема – дороги, що не бачили ремонту по кілька десятків років. Сьогодні зранку перевіряв, як триває ремонт вулиці Пирогова у Шевченківському районі столиці. Ця вулиця була у занедбаному стані. Зараз тут розширюють тротуари, їх облаштовують з урахуванням вимог інклюзивності, зокрема, і потреб людей із порушеннями зору. Облаштують нове дорожнє покриття, велосмугу. Встановлять підземні контейнери для збору сміття. Ремонт плануємо закінчити приблизно за місяць. Вулиця Пирогова матиме сучасний європейський вигляд. За такими ж стандартами в історичному центрі столиці раніше відремонтували вулиці Золотоворітську, Івана Франка та Леонтовича», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що сьогодні місто оновлює дороги там, де це найбільш необхідно. Тривають роботи і в районах на лівому березі столиці, і в центрі – де великий трафік, багато машин і багато пішоходів.

«Ми навіть у складних умовах воєнного стану робимо все для належного утримання дорожньої інфраструктури та оновлення доріг, які не бачили ремонту по 40 років», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]