Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як вандал з Алеї художників прибирає місто (+відео)

12 лютого 2020 року, 13:50

20-річний хлопець із Київщини, який у ніч на 29 січня пошкодив LED-підсвітку перил на Алеї художників, залучений до громадських робіт та вже декілька днів прибирає туристичні об’єкти та вулиці Подільського району. Відео, де видно, як хлопець працює на благо міста, опублікував мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі! Пам’ятаєте вандала, який у ніч на 29 січня пошкодив LED-підсвітку перил на Алеї художників? Поліція затримала молодика та ще кількох його «сподвижників» оперативно. А я тоді сказав, що наполягатиму, аби тих, у кого «сверблять» руки, псувати міське майно, залучали до громадських робіт на користь міста. І от вам результат! Наш 20-річний «недогерой», родом із Київської області, уже кілька днів прибирає туристичні об’єкти та вулиці Подільського району, де він і займався вандалізмом», – зазначив Віталій Кличко у дописі до відео.

 

Хлопець залучений до громадських робіт на три тижні – щонайменше по три години щодня. Він уже попрацював на Алеї художників, де відмивав написи з перил; згрібав листя у сквері на Контрактовій площі та прибирав сніг біля кінотеатру «Жовтень»; чистив схили неподалік пам’ятника Магдебурзькому праву.

«Я вважаю, що це буде гарним уроком і для хлопця, і для інших потенційних вандалів. Бо не можна паплюжити те, що створено для громади і гостей Києва! Треба цінувати і берегти красу міста, у якому ми живемо і яке любимо!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]