Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як виглядатиме нова рекреаційна зона на Оболоні (+фото, відео)

26 травня 2023 року, 11:55

Мер Києва Віталій Кличко показав, як виглядатиме нова рекреаційна зона, яка зʼєднає між собою парк Наталка, набережну та острів Оболонський, куди вестиме новий пішохідний міст. Допис з відео Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Ми робимо все, щоб навіть у складних воєнних умовах життя киян було комфортним і безпечним. Парки і зелені зони – це місця, зокрема, і психологічної реабілітації та відпочинку киян. Сьогодні створюємо, як ви знаєте, нову рекреаційну зону, на яку вже очікують багато киян. Вона зʼєднає між собою парк Наталка, набережну та острів Оболонський, куди вестиме новий пішохідний міст. В рамках облаштування зони поруч, на вулиці Прирічній, зводимо паркінг – і для безпеки, і для комфорту відвідувачів. Його підземна частина буде укриттям під час повітряних тривог. А наземна – спортивною зоною відпочинку», – написав Віталій Кличко.

Він продемонстрував відео про те, як виглядатиме нова рекреаційна зона, що створює місто.

«Аби не було маніпуляцій, які намагаються створювати деякі політичні «діячі», краще один раз побачити, ніж сто разів почути байки маніпуляторів», – підкреслив Віталій Кличко в дописі до відео.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]